Lucie (25) promoterer Lofot-mat for tyske kunder Her er Lucie avbildet på Lofoten Seafood Center, hvor hun fikk se hvordan man gjør rå fiskeprodukter om til serveringsklar mat. Her er hun avbildet med en torskerogn som skal bli til kaviar. Foto: Gustav Fauskanger Pedersen. Gustav Fauskanger PedersenJournalistPublisert: 10. mars 2023 kl. 18:00Oppdatert: 13. mars 2023 kl. 12:30 Obs! Artikkelen er mer enn ett år gammel. Del på Facebook Del på X Din enhet er ikke aktiv. Lyst til å bli abonnent? Abonnenter på avisalofoten.no får nyheter fra Vestvågøy, Flakstad, Moskenes, Værøy og Røst for 119 kr /mnd. Bestill her Allerede abonnent? Trykk her for å logge ut LOGG INN Problemer med å logge inn? Ta kontakt Administrer aktive enheter AKTIVE ENHETER Din bruker har ikke digital tilgang. Har du gyldig abonnement? Prøve å logge ut og inn igjen. Dersom du likevel får denne meldingen, kontakt kundeservice på E-post: post@avisalofoten.no For å lese nettavisen på denne enheten må du legge den til som en aktiv enhet på Min Side. Trykk på knappen Aktive enheter for å legge den til. FIKK DU MED DEG DISSE SAKENE? Ingen relaterte artikler.